CÉGÜNKŐL...

A ScanMedic Kft. 1996 óta működik, kezdetben mint a Howmedica, 2000-től mint a Stryker termékek forgalmazója. A kezdeti években kínálatunk gerince a Howmedica Gamma szeg, az Exeter csípőprotézis és a Simplex csontcement volt. Ezek a termékek akkor is és azóta is a legjobb minőségű és leginnovatívabb gyártmányoknak számítanak. A Stryker óriáscég növekedése során számos kisebb európai, de a maga területén világszerte híres céget vásárolt fel. Így alakult ki a mai, az ortopédia és a traumatológia szinte teljes területét felölelő kínálatuk.

 

A ScanMedic Kft. a protézisek és a hozzájuk kapcsolódó műszerkészletek és kiegészítők mellett 2002 óta a gépek, motorok, navigációs és diagnosztikai berendezések eladásával is foglalkozik, komplex szolgáltatást kínálva partnereinek az ortopédia, a trauma és a sebészet területén.

Cégünk magas minőségű munkáját garantálja, hogy a Stryker minőségbiztosítási rendszeréhez kapcsolódva 2004-óta ISO 9001:2008 minősítéssel rendelkezünk.


Céljaink közé tartozik vezető piaci szerepünk megtartása a tőlünk megszokott magas szintű szolgáltatás és kiváló termékkínálat továbbfejlesztésével, továbbá új területek meghódítása, partnereink körének folyamatos bővítése.