Termékeink

ORTOPÉDIAI
IMPLANTÁTUMOK


A ScanMedic Kft. a Stryker cég kiváló minőségű ortopédiai implantátumainak széles spektrumát forgalmazza Magyarországon. Termékeink között szerepelnek a legnagyobb múltra visszatekintő, kiválóságukat több tíz éve bizonyító termékek mellett a legújabb innovációkat tartalmazó, az utóbbi évek trendjeit követő új fejlesztések is. Partnereink közé tartoznak az ország legrangosabb intézményei és az egyetemi klinikák többsége.


IDEGSEBÉSZETI
IMPLANTÁTUMOK


A Stryker cég kínálata tartalmazza a gerincsebészet és az idegsebészet egyéb területei által használt implantátumokat, anyagokat és eszközöke. Titánium, PEEK és felszívódó anyagokból készült implantátumaink a legmagasabb színvonalat képviselik.A minimalinvaziv technikák terén az idegsebészetben innovatív és újnak számító technikák fejlesztése és a hozzájuk szükséges eszközök kidolgozása fűződik a Stryker nevéhez. Cégünk az ország meghatározó idegsebészeti centrumainak jó részével kapcsolatban áll.


TRAUMATOLÓGIAI
IMPLANTÁTUMOK


Cégünk több mint tíz éves története a mai Stryker vállalat részét képező Howmedica cég traumatológiai implantátumainak forgalmazásával kezdődött. A Howmedica legismertebb terméke a Gamma szeg, melynek a közelmúltban a harmadik generációja került a piacra. A Gamma szeg három generációja együtt több mint 1 millió darabszámban lett napjainkig beültetve világszerte, így ez a termék a trochantertáji törések ellátására a legnagyobb darabszámban alkalmazott eszköz. Termékskálánk a traumatológia egyéb területeit is lefedi, a fixateur-től a műtéti navigációs készülékekig.


GÉPEK ÉS
ESZKÖZÖK


A Styker cég kínálata kiterjed az idegsebészet / fül- orr- gégészet területén használatos készülékektől a nagycsont-sebészet igényeit kielégítő motorokig. Készülékeink teljesítménye és szolgáltatásai kimagaslóak a versenytársainkhoz képest. Kiváló technikai paramétereiket tekintve is világelső berendezéseket kínálunk az endoszkópia területén, emellett Endosuit rendszerünk akár komplett műtők egyedi igényire szabott hang-vezérelt rendszereink kiépítését is lehetővé teszi.


EGYÉB
KIEGÉSZÍTŐK


A Stryker vállalat a világ egyik legnagyobb egészségügyi termékeket gyártó konszernje. Tevékenysége kiterjed a legmodernebb biotechnológiák területén folytatott kutatásoktól a tudományos és oktató tevékenységeken keresztül a speciális az egészségügy területén eddig nem alkalmazott anyagok és megoldások tesztelésére. Egyéb termékeink magas színvonalú megoldásokat kínálnak a traumatológia, ortopédia, idegsebészet és sportsebészet területén kívül eső más szakmák igényei számára.


Szolgáltatásaink


Cégünk a pontos kiszolgálás mellett sokféle kiegészítő szolgáltatással igyekszik tudományos szintű együttműködést kiépíteni partnereinkkel:

  • tudományos kongresszusokon való részvétel, termékeinkkel kapcsolatos tudományos munkák támogatása, képzések szervezése
  • kapcsolattartás az Orthopedic Hyperguide oldallal, partnereink regisztrációjának lebonyolítása
  • szállítás egyedi tervezett műtétekhez: térd revizió, mandibula rekonstrukció, szeg kivétel, fémallergiás protézisek elkészítése
  • Stryker gépek teljes körű szervizelése
  • a kihelyezett műszerkészletek folyamatos gondozása
  • szakmai háttér és képzés biztosítása a műtéti technikák elsajátítására