A koronavírus járványra való tekintettel a ScanMedic is különleges üzemmódra váltott. 2020. március 12-vel dolgozóink, családjaik és a közösség védelmében átmenetileg nagy mértékben korlátoztuk a cég irodai tevékenységét.

Annak ellenére, hogy munkatársaink a megengedhető legnagyobb mértékben otthonról végzik mindennapi munkájukat, cégünk teljes erőbedobással üzemel. Rendeléseinket a megszokott gyorsasággal elégítjük ki, valamint csapatunk komoly energiát fordít a járvány okozta helyzethez történő alkalmazkodásra.

Célunk továbbra is az elhivatott gyógyító személyzet és a betegek kiszolgálása. A jelenlegi nehéz időszakban termékpalettánk számos eleme kiemelten fontos szerepet tölt be a biztonságos kórházi ellátás biztosítására, mint például a ScanMedic sterilizáló konténer portfóliója.

Biztosítjuk Partnereinket, hogy a járvány elvonultával kialakuló új helyzetben is teljes körű kiszolgálást fogunk tudni nyújtani minden termékcsoportunk, így a traumatológiai, ortopédiai, sportsebészeti termékek mellett a műtőfelszerelések terén is.

Időközben csapatunk továbbra is dolgozik termékpalettánk fejlesztésén és a 2020-as évben, a járvány ellenére is, be fogjuk mutatni az új idegsebészeti termékeinket, valamint a csípőprotézisek terén is újdonságokat fogunk hozni a magyar piacra.

Kedves Partnereinknek a megszokott mederben folyó gyógyító tevékenység mihamarabbi újrakezdését kívánjuk, az ehhez szükséges termékeink raktárkészletét a várható igény növekedésre optimalizált szintre emeljük!