Kínálatunkban lefedjük a sterilizáló dobozok területén felmerülő igények széles körét. Bio-barrier modelljeink a legkorszerűbb vákuumtechnológiával, 5000 sterilizálási ciklushoz készülnek, ami után is csupán a fedőt kell cserélni. A kisebb méretű modellek alján és tetején kialakított távtartók biztosítják a gőz megfelelő áramlását.

A Sterradhoz készült konténereink alul vagy felül, igény esetén alul és felül perforáltak különféle méretben biztosítják a tökéletes sterilitást. Aluminium, illetve PPSU műanyagból készülnek és alkalmazhatóak autoklávban és plazma sterilizálóban egyaránt a behelyezett filtertől függően.

Továbbá, elérhetőek ablakos modelljeink is, bepillantást engedve a doboz belsejébe anélkül, hogy a sterilitást veszélyeztetnénk.

A ScanMedic Kft. kínálatában mindegyik modellhez elérhetőek biztonsági fedelek, amik lehetővé teszik a kültéri szállítást is. 6 alapszínben rendelhető bármelyik modell, ezáltal megkönnyítve a szekciók közötti felosztást. Továbbá, tudunk szolgáltatni méretazonos rozsdamentes tálcákat és jelölő rendszereket is.

Sterilizáló dobozok

Sterilizáló dobozok

Sterilizáló dobozok

Sterilizáló dobozok

Sterilizáló dobozok

Sterilizáló dobozok

Sterilizáló dobozok